ΣΧΕΤΙΚΑ

GReACTIV

Η επωνυμία GReACTIV σημαίνει Greek Electronic Activities. Η λέξη electronic χρησιμοποιείται για να τονίσει την σημαντική χρήση της τεχνολογίας και του Διαδικτύου στις δραστηριότητες. Mια ολιγάριθμη κεντρική ομάδα με μεγάλη εμπειρία και καλή γνώση του οικονομικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού περιβάλλοντος, συμπληρώνεται από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών.

 Γκάμα τιμών

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα τιμών και οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο αποτελέσματος που επιθυμούν. Μπορούμε να κινηθούμε από το οριακά ικανοποιητικό μέχρι το κορυφαίο. Η σχέση τιμής – αποτελέσματος θα είναι πάντοτε ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς. Για μια συγκεκριμένη τιμή θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Πληροφόρηση

Κατά την πληροφόρηση, ένα input πληροφοριών μέσα από μια διαδικασία μετατρέπεται σε output. Το output μπορεί να είναι μια πολυσέλιδη μελέτη, μια αναφορά λίγων σελίδων, ένα άρθρο, ένα βιβλίο, μια διάλεξη, ένα business plan, μια διαφήμιση, μια λίστα, στοιχεία που περιέχονται σε μισή σελίδα, μια σύντομη προφορική παρουσίαση, λίγες μόνο προτάσεις ή ακόμη και μια λέξη.

 

Δομή & Λειτουργία

Η  GReACTIV έχει δομή και τρόπο λειτουργίας που θα είναι συνηθισμένα στο μέλλον και εξασφαλίζουν : α) σημαντικά μειωμένο κόστος λειτουργίας που μεταφέρεται στις τιμές  β) ευκολία για τους πελάτες και τους συνεργαζόμενους  γ) εύρος και βάθος δραστηριοτήτων δ) μεγάλη ευελιξία.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις, προσφορές ή οποιοδήποτε λόγο μέσω email, τηλεφώνου, ταχυδρομείου ή χρησιμοποιώντας την φόρμα παρακάτω. 

 

 

  • info@greactiv.eu
  • Mob: 30 6936 166 264  
  • Tel: 30 211 4055 692
  • Megistis 30 176 73 Greece