NASTAZIA

Nastazia Agency

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια χρέωση για κανένα από τα δύο μέρη: α) επαγγελματίες δημοσιότητας β) όσους τους αναζητούν. Μελλοντικά μπορεί να αλλάξει. Χρησιμοποιούμε τον όρο επαγγελματίες δημοσιότητας, αντί για τον όρο καλλιτέχνες. Μεγάλο μέρος είναι καλλιτέχνες αλλά περιλαμβάνονται  και άλλα επαγγέλματα που δεν εντάσσονται ξεκάθαρα στον καλλιτεχνικό χώρο. Πέρα από τα επαγγέλματα που αναφέρονται  παρακάτω, μπορούμε να επεκταθούμε και σε άλλα εφόσον υπάρξει ζήτηση. Σε εμάς δεν υπάρχουν πολύ γνωστά ονόματα αλλά ισάξιοι ανερχόμενοι επαγγελματίες που απλά δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί είτε γιατί βρίσκονται στο ξεκίνημα τους ή για άλλους λόγους. Ως συνέπεια οι αμοιβές τους είναι πολύ πιο προσιτές. Ξεκινήσαμε τη Στρατηγική Επικοινωνία πρώτα στον χώρο των επιχειρήσεων και μετά της πολιτικής. Το πρακτορείο Nastazia, έχει σκοπό να συμπληρώσει τις επικοινωνιακές δραστηριότητες μας. 

 • Μοντέλα
 • Ηθοποιοί
 • Μουσικοί
 • Συνθέτες
 • Τραγουδιστές
 • Χορευτές - Χορογράφοι
 • Εικαστικοί
 • Σχεδιαστές

 • Παρουσιαστές
 • Συγγραφείς
 • Σεναριογράφοι
 • Σκηνοθέτες 
 • Σκηνογράφοι
 • Φωτογράφοι
 • Κομμώσεις - Μακιγιάζ
 • Ενδυματολόγοι - Στυλίστες

Πρώτο βήμα

Σαν πρώτο βήμα συμπεριλαμβάνουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες δημοσιότητας  στη «λίστα» μας. Είναι λογισμικά προγράμματα πιο πολύπλοκα από μια απλή λίστα. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δεν ζητάμε αποκλειστικότητα. Όταν κάποια επιχείρηση ή ιδιώτης ζητήσει έναν επαγγελματία δημοσιότητας, προτείνουμε πρόσωπα από τη λίστα μας. Δεν προβάλλουμε ξεχωριστά τους επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά συνολικά τη Nastazia Agency. 

Δικά μας Πρότζεκτ

Tους επαγγελματίες δημοσιότητας χρησιμοποιούμε και σε δικά μας πρότζεκτ: διαφημίσεις, επιδείξεις, φωτογραφίσεις, promotion events, εκδηλώσεις, ταινίες, συναυλίες κλπ. Όταν λέμε δικά μας project, εννοούμε όσα έχουμε οποιαδήποτε συμμετοχή, μεγάλη ή μικρή. 

Συνταγή Επιτυχίας

Μια σχετική επιτυχία είναι δυνατή για κάθε επαγγελματία με ικανοποιητικά προσόντα. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για να το καταφέρουμε. Η επιτυχία είναι συνάρτηση: 1) σωστής καθοδήγησης 2) προβολής και προώθησης. Αυτά έχουν κάποιο κόστος. Όλο ή μέρος του κόστους μπορεί να το καλυφθεί από: 1) εμάς β) χρηματοδότες γ) επαγγελματίες δημοσιότητας. Στην περίπτωση που γίνει από εμάς ή δικούς μας χρηματοδότες, εξετάζουμε την απόδοση της επένδυσης.

Ειδική Σχέση

Έχουμε αρκετή ευελιξία στον τρόπο που δουλεύουμε. Εάν διακρίνουμε ότι κάποιος επαγγελματίας δημοσιότητας είναι υποσχόμενος, μπορεί να συζητήσουμε για συμβόλαιο και αποκλειστική συνεργασία. Μια άλλη εναλλακτική είναι να αναλάβουμε το μάνατζμεντ με αμοιβή. Και εδώ υπάρχει ευελιξία στο τι θα προσφέρουμε και ποια θα είναι η αμοιβή. Ενδέχεται να βρούμε χορηγούς και χρηματοδότες. 

Δωρεάν Υπηρεσίες

Για δικούς μας προωθητικούς λόγους, σε αυτή τη φάση δεν κρατάμε μια μικρή προμήθεια. Επίσης προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες. Φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, σε βασικό επίπεδο είναι χωρίς χρέωση. Δωρεάν είναι επίσης μια απλή προβολή μέσω Διαδικτύου και λίγες γενικές συμβουλές καριέρας. Μελλοντικά αυτό ενδέχεται να αλλάξει. 

Επάγγελμα ή Συμπλήρωμα

Χρησιμοποιούμε τον όρο επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά αυτή η απασχόληση μπορεί να είναι μια δεύτερη δουλειά ή ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Λίγοι κερδίζουν πολλά και πολλοί κερδίζουν λίγα. Όσοι κερδίζουν πολλά το κάνουν κύριο επάγγελμα.

 Απαιτήσεις και Προσόντα

Το κληρονομικό χαρακτηριστικό όπως το ταλέντο ή την εμφάνιση μπορούμε να βελτιώσουμε με διάφορους τρόπους. Μια κάπως καλή εμφάνιση, βοηθάει σε αρκετά επαγγέλματα δημοσιότητας αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις. Εκτός από την εμφάνιση παίζουν ρόλο και άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά για το κάθε επάγγελμα. Τα προσόντα είναι σχετικά και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του κάθε πρότζεκτ. Άλλες είναι οι απαιτήσεις σε μια low budget ταινία από ότι σε μια ακριβή παραγωγή. Παρομοίως άλλες είναι οι απαιτήσεις για μια επίδειξη σε ένα Club από ότι σε πασαρέλα.   Για μοντέλα promotion ή εκδηλώσεων, οι απαιτήσεις όσον αφορά την εμφάνιση δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στη περίπτωση των επιδείξεων μόδας. Spokesmodels για εταιρείες, οργανώσεις, οργανισμούς είναι συνήθως πιο κοντά εμφανισιακά στο μέσο άνθρωπο και κάτι ανάλογα συμβαίνει σε αρκετές διαφημίσεις. Σε μια διαφήμιση που απευθύνεται σε ηλικιωμένους, λογικό είναι να πρωταγωνιστούν ηλικιωμένοι. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να προτιμηθούν μοντέλα ή ηθοποιοί με παραπάνω κιλά. Κάθε πρότζεκτ έχει ιδιαίτερες και ξεχωριστές απαιτήσεις. Όλα αυτά θα τα εξηγήσουμε καλύτερα στους επαγγελματίες που θα συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Πολλά περισσότερα θα πούμε με όσους αποκτήσουμε ειδική σχέση. Αφήνουμε το ρόλο του κριτή και την επιλογή στους ενδιαφερόμενους για συνεργασία με επαγγελματίες δημοσιότητας ή το κοινό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους. Έτσι απορρίπτουμε μόνο λίγες περιπτώσεις που είναι εμφανέστατο και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες, να προβάλουμε και να προωθήσουμε ανερχόμενους επαγγελματίες που για διάφορους λόγους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία από τα άλλα κανάλια προβολής και προώθησης.