NASTAZIA

Nastazia Agency

Προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο στους Επαγγελματίες Δημοσιότητας όσο και στις επιχειρήσεις ή άτομα που τους αναζητούν: μαγαζιά διασκέδασης, θέατρα, παραγωγούς (τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, μουσικής), διαφημιστικές ή διαφημιζόμενες εταιρείες, εικαστικούς καλλιτέχνες κλπ. Για όσους αναζητούν Επαγγελματίες Δημοσιότητας, η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε εμάς δεν υπάρχουν πολύ γνωστά ονόματα αλλά ισάξιοι ανερχόμενοι Επαγγελματίες που απλά δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί είτε γιατί βρίσκονται στο ξεκίνημα τους ή για άλλους λόγους. Ως συνέπεια οι αμοιβές τους είναι πολύ πιο προσιτές. Επίσης πολλές υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες Δημοσιότητας είναι ΔΩΡΕΑΝ (εξηγούμε παρακάτω). Ξεκινήσαμε τη Στρατηγική Επικοινωνία πρώτα στον χώρο των επιχειρήσεων και μετά της πολιτικής. Το πρακτορείο Nastazia, έχει σκοπό να συμπληρώσει τις επικοινωνιακές δραστηριότητες μας, επεκτείνοντας αυτές. Χρησιμοποιούμε τον όρο Επαγγελματίες του χώρου της Δημοσιότητας ή για συντομία Επαγγελματίες Δημοσιότητας, αντί για τον όρο καλλιτέχνες. Μεγάλο μέρος είναι καλλιτέχνες: ηθοποιοί, μουσικοί, μουσικοσυνθέτες, τραγουδιστές, χορευτές, χορογράφοι, φωτογράφοι, ζωγράφοι, σχεδιαστές μόδας, γλύπτες κλπ. Περιλαμβάνονται όμως και άλλα επαγγέλματα που δεν εντάσσονται ξεκάθαρα στον καλλιτεχνικό χώρο όπως σκηνοθέτες, συγγραφείς, σεναριογράφοι, παρουσιαστές, μοντέλα κλπ. Πέρα από τα επαγγέλματα που αναφέρονται  παρακάτω, μπορούμε να επεκταθούμε και σε άλλα εφόσον υπάρξει ζήτηση. 

Καλλιτέχνες

 • Ηθοποιοί
 • Μουσικοί
 • Συνθέτες
 • Τραγουδιστές
 • Χορευτές - Χορογράφοι
 • Εικαστικοί
 • Σχεδιαστές

Συντελεστές

 • Συγγραφείς
 • Σεναριογράφοι
 • Σκηνοθέτες 
 • Σκηνογράφοι
 • Φωτογράφοι
 • Κομμώσεις - Μακιγιάζ
 • Ενδυματολόγοι - Στυλίστες

Μοντέλα

 • Εκδηλώσεων 
 • Promotion
 • Εκθέσεων
 • Διαφημίσεων
 • Διαδικτύου
 • Εντύπων
 • Μόδας

Παρουσιαστές

 • Εκπομπών
 • Ειδήσεων
 • Βίντεο
 • Spokespersons
 • Διαδικτύου
 • Τηλεπωλήσεων
 • Διαφημίσεων

Πρώτο βήμα

Σαν πρώτο βήμα συμπεριλαμβάνουμε τους ενδιαφερόμενους Επαγγελματίες Δημοσιότητας  στη «λίστα» μας. Είναι λογισμικά προγράμματα πιο πολύπλοκα από μια απλή λίστα. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δεν ζητάμε αποκλειστικότητα. Όταν κάποια επιχείρηση ή ιδιώτης ζητήσει έναν Επαγγελματία Δημοσιότητας, προτείνουμε πρόσωπα από τη λίστα μας. Μελλοντικά θα κρατάμε ένα μικρό ποσοστό από την συμφωνημένη αμοιβή. Δεν προβάλλουμε ξεχωριστά τους Επαγγελματίες Δημοσιότητας αλλά συνολικά τη Nastazia Agency.

Τύχη για τολμηρούς

Κάποιος Επαγγελματίας Δημοσιότητας δεν έχει τίποτα να χάσει, ειδικά τώρα που δεν κρατάμε κάποια μικρή προμήθεια. Οι πιθανότητες όμως να βρει καλή δουλειά ή να έχει σημαντική εξέλιξη καριέρας δεν είναι πάρα πολλές. Βέβαια η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα μοιάζει με το λαχείο. Η διαφορά με το λαχείο είναι ότι: 1) δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα 2) κάτι θα κερδίσετε, έστω και πολύ λίγα. Κυνηγάτε τη τύχη σας χωρίς έξοδα. Για να σας χαμογελάσει η τύχη όμως πρέπει να σας συμπεριλάβουμε πρώτα στη λίστα μας.

Συνταγή Επιτυχίας

Πέρα από τη συμπερίληψη στη λίστα μας, υπάρχουν διάφορες προωθητικές ενέργειες που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη πιθανότητα μιας καλής δουλειάς και εξέλιξης της καριέρας. Μια σχετική επιτυχία είναι εφικτή για καθένα με ικανοποιητικά προσόντα και συνάρτηση σωστής καθοδήγησης, προβολής και προώθησης. Και τα τρία αυτά έχουν κάποιο κόστος. Όλο ή μέρος του κόστους μπορεί να το καλύψουμε εμείς, χρηματοδότες ή οι Επαγγελματίες Δημοσιότητας. Στην περίπτωση που γίνει από τους Επαγγελματίες Δημοσιότητας, είναι καθαρά δική τους η απόφαση. Εάν γίνει από εμάς ή από επενδυτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε, εξετάζουμε την απόδοση της επένδυσης.

Ειδική Σχέση

Έχουμε αρκετή ευελιξία στον τρόπο που δουλεύουμε. Εάν διακρίνουμε ότι κάποιος Επαγγελματίας Δημοσιότητας είναι υποσχόμενος, μπορεί να συζητήσουμε για συμβόλαιο και αποκλειστική συνεργασία. Σε αυτή τη περίπτωση προσφέρουμε επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες. Επίσης συνεργαζόμαστε με άλλα πρακτορεία και εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μπορούμε να προωθήσουμε υποσχόμενους Επαγγελματίες Δημοσιότητας. Μια άλλη εναλλακτική είναι να αναλάβουμε το μάνατζμεντ με αμοιβή. Και εδώ υπάρχει ευελιξία στο τι θα προσφέρουμε και ποια θα είναι η αμοιβή. Ενδέχεται να βρούμε χορηγούς και χρηματοδότες. 

Ευκαιρία Προβολής 

Αφήνουμε το ρόλο του κριτή και την επιλογή στους ενδιαφερόμενους για συνεργασία με Επαγγελματίες Δημοσιότητας ή το κοινό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους. Έτσι απορρίπτουμε μόνο λίγες περιπτώσεις που είναι εμφανέστατο και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες, να προβάλουμε και να προωθήσουμε ανερχόμενους επαγγελματίες που για διάφορους λόγους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία από τα άλλα κανάλια προβολής και προώθησης: ΜΜΕ, εταιρείες τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, μουσικών παραγωγών, πρακτορεία κλπ. 

Δωρεάν υπηρεσίες

Για δικούς μας προωθητικούς λόγους, σε αυτή τη φάση δεν κρατάμε μια μικρή προμήθεια. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ. Φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, σε βασικό επίπεδο είναι χωρίς χρέωση. Δωρεάν είναι επίσης μια απλή προβολή μέσω Διαδικτύου και λίγες γενικές συμβουλές καριέρας. Μελλοντικά οι υπηρεσίες αυτές δεν θα είναι δωρεάν. 

Επάγγελμα ή Συμπλήρωμα

Χρησιμοποιούμε τον όρο Επαγγελματίες του Χώρου Δημοσιότητας αλλά αυτή η απασχόληση μπορεί να είναι μια δεύτερη δουλειά ή ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Λίγοι κερδίζουν πολλά και πολλοί κερδίζουν λίγα. Όσοι κερδίζουν πολλά το κάνουν κύριο επάγγελμα ενώ για τους υπόλοιπους παραμένει επιπλέον εισόδημα.

Δικά μας Πρότζεκτ

Tους Επαγγελματίες Δημοσιότητας χρησιμοποιούμε αρκετά αλλά όχι αποκλειστικά σε δικά μας πρότζεκτ: διαφημίσεις, επιδείξεις, φωτογραφίσεις, promotion events, εκδηλώσεις, ταινίες, συναυλίες κλπ. Όταν λέμε δικά μας project, συμπεριλαμβάνουμε και αυτά στα οποία συμμετέχουμε, χωρίς απαραίτητα να έχουμε την διαχείριση.

 Απαιτήσεις

Άλλες είναι οι απαιτήσεις σε μια low budget ταινία από ότι σε μια υπερπαραγωγή. Επίσης για μοντέλα promotion ή εκδηλώσεων, οι απαιτήσεις όσον αφορά την εμφάνιση δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στη περίπτωση των επιδείξεων μόδας. Ακόμη και σε αυτή τη περίπτωση άλλες είναι οι απαιτήσεις για μια επίδειξη σε ένα Club από ότι σε κανονική πασαρέλα. Σε μια διαφήμιση που απευθύνεται σε ηλικιωμένους, λογικό είναι να πρωταγωνιστούν ηλικιωμένοι. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να προτιμηθούν μοντέλα με παραπάνω κιλά. Μοντέλα και παρουσιαστές μπορεί να είναι όλων των σωματικών διαστάσεων και ηλικιών. Spokesmodels για εταιρείες, οργανώσεις, οργανισμούς είναι συνήθως πιο κοντά εμφανισιακά στο μέσο άνθρωπο και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε αρκετές διαφημίσεις.  Κάθε πρότζεκτ έχει ιδιαίτερες και ξεχωριστές απαιτήσεις. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα τα εξηγήσουμε καλύτερα στους επαγγελματίες που θα συμπεριλάβουμε στη λίστα μας.

Προσόντα

Μια σχετικά καλή εμφάνιση, βοηθάει σε αρκετά Επαγγέλματα Δημοσιότητας αλλά υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Εκτός από την εμφάνιση παίζουν ρόλο και άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά για το κάθε επάγγελμα. Το κληρονομικό χαρακτηριστικό όπως το ταλέντο ή η εμφάνιση πρέπει να βελτιωθεί με διάφορους τρόπους. Στους  τραγουδιστές μετράει η φωνή, στους ηθοποιούς η υποκριτική ικανότητα. Οι παρουσιαστές χρειάζονται καλή φωνή, ευχέρεια λόγου, ικανότητα απομνημόνευσης. Υπάρχει η άποψη ότι τα μοντέλα, άνδρες η γυναίκες, πρέπει να είναι νέα, ψηλά, λεπτά, γυμνασμένα και πολύ όμορφα. Αυτό μπορεί να ισχύει για τα μοντέλα επιδείξεων μόδας. Σε μια επίδειξη μόδας το ύψος είναι βοηθητικό αλλά όχι απαραίτητο. Δεν παίζει ρόλο σε φωτογραφίσεις, τηλεόραση, κινηματογράφο, βίντεο. Τα μοντέλα όπως και οι παρουσιαστές είναι πολλών ειδών. Τα προσόντα είναι σχετικά και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του κάθε πρότζεκτ.